”Kun on kivaa, aika kuluu nopeasti!”

16.12.2015

Onnea Arto, työkaveri vailla vertaa!

Av-asentajamme Arto Seppänen sai messulaisten pikkujouluissa mahtavat aplodit, kun paketista paljastui kauppakamarin kultainen kunniamerkki. Samaan putkeen Arto yllätettiin vielä tasavallan presidentin myöntämällä Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalillakin.

Mitalisateelle on syynsä.

– En voi uskoa, että näissä hommissa on vierähtänyt jo 30 vuotta. Enpä ollut tätä suunnitellut, mutta kun on kivaa, niin aika kuluu nopeasti, kummasteli päivän sankari.

SRB_8473e

Lupsakka Arto on SVV:n eli Suomen Videoviestinnän av-asentaja, joka varmistaa tapahtumien kulisseissa, että tekniikka pelaa. SVV:n kotikenttää on Messukeskus, mutta asentajamme seikkailevat keikkahommissa muuallakin Suomessa ja myös kansainvälisillä areenoilla.

Arto on nähnyt pitkän uransa aikana digitaalisuuden esiinmarssin tapahtuma-alalla. Tekniikalla on työssä oma roolinsa, mutta Arton ja muiden ammattilaisten osaaminen on kuitenkin se tärkein juttu jokaisessa työvaiheessa ideoinnista roudaukseen ja asennuksista miksaukseen.

SVV:ssä työtehtävät vaihtelevat pienistä kokouksista kansainvälisiin huippukongresseihin. Av-osaajaa on tarvittu niin ASEM-huippukokouksen kuin ETYJ-ministerineuvoston kongressinkin kulisseissa. Kesäisin asetellaan mikrofonia Putininkin pöytään Pietarin talousfoorumissa.

– Joskus venytään töissä kelloon katsomatta. Silloin tiimin merkitys korostuu – kasaamme yhteistä palapeliä, ja jokainen tietää tehtävänsä. Parasta työssäni ei suinkaan ole tekniikka vaan asiakaspalvelu. Ihmisissä ja kohtaamisissa on energiaa!

Arto_Seppanen.jpg

30 vuotta messutöissä, onnea Arto!

Riikka, tiedottaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s