Earth Hour sammuttaa valot Messukeskuksestakin

Messukeskus osallistuu Maailman Luonnonsäätiön Earth Hour -kampanjaan sammuttamalla ulkovalonsa, halliensa ja kokoustilojensa sisävalot sekä mainos- ja opastenäytöt lauantaina 28.3. Kiinteistöhuoltomiehemme vääntävät nappulat off-asentoon illalla klo 20.30–21.30.

Maailmanlaajuisen ympäristötapahtuman ideana on säästää energiaa ja vaikuttaa kulutustottumuksiin. Tänä vuonna tempauksen teemana ovat maailman suurimmat kynttiläillalliset.

Earth Hour -lauantaitakin tärkeämpää on se, mitä tapahtuu vuoden muina päivänä. Mitä me Messukeskuksessa teemme ympäristön hyväksi?

Paljon! Kaikki jätteet kierrätetään. Kemikaaleista pidetään tarkkaa lukua, ja energiaa emme törsää. Näytteilleasettajia ja messu- ja kokousvieraita koetamme opastaa ympäristöä säästävään toimintaan. Ravintoloitsijamme Fazer suosii kokoustarjoiluissa lähiruokaa ja luomua. Tavoitteena on myös vähentää biojätteen määrää Messukeskuksen ravintoloissa.

Halli 6

Oma lukunsa on tehokas talotekniikka, johon olemme viime vuosina panostaneet kovasti. Vuoteen 2018 saakka ulottuvalla energiahankkeellamme leikataan hiilidioksidipäästöjä 7 300 tonnilla ja energiankulutusta 33 000 megawattitunnilla.

Laitamme noin 1300 omakotitalon lämmöt säästöön!

Saimme ympäristöjärjestelmällemme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä suomalaisena messu- ja kongressikeskuksena jo vuonna 2009. Kokousjärjestäjänä olemme osa pohjoismaista kestävän kehityksen kokousaluetta kansainvälisen kongressialan liiton ICCAn julistuksen mukaisesti.

Earth Hour on siitä mukava tempaus, että siihen voi osallistua ihan jokainen.Osallistu sinäkin, ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.earthhour.fi

Halli 6

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s