Hyvää uutta tapahtumavuotta!

Reippaasti yli miljoona vierasta, sata tapahtumaa ja yli 1500 kokousta. Viime vuoden lukemat on nyt ynnätty yhteen ja näin jälkikäteen voi vain huokaista: jopa oli vauhdikas vuosi! Haluammekin tämän blogin kautta kiittää jokaista 1 146 090 vierastamme käynnistä. Miljoona teistä tuli tutustumaan messuihin, loput kokoustivat tai viettivät yritysjuhlaa ison kattomme alla. Meillä oli hauskaa, toivottavasti tekin viihdyitte!

Messukeskuksen viime vuosi oli erityisesti kansainvälisten tapahtumien juhlaa. Älyliikenteen Euroopan-kongressi ja röntgenhoitajien maailmankongressi toivat vipinää kesäkuuhun. Monen mielestä vuoden kohokohta oli elokuinen Maailman Voittaja -koiranäyttely, joka toi Pasilaan 50 000 koiraharrastajaa ympäri maailman. Lokakuussa levitettiin punaista mattoa Arnold Schwarzeneggerille ja muille Nordic Business Forumin huippunimille. Marraskuussa meitä kuumotti valovoimainen startup-tapahtuma Slush.

Photographe

Uuden vuoden tina lupasi Messukeskukselle myös värikästä tulevaa tapahtumavuotta. Ihan pian meillä esittäytyy 825 näytteilleasettajaa 86 eri maasta ja huumaannumme matkustamisen uusista mahdollisuuksista. Seuraavaksi pärähtää käyntiin superenduron MM ja sitten lipuvat halleihin uljaat veneet. Ja maltamme tuskin odottaa, miltä heinäkuinen Helsinki näyttää! Silloin kaupungissa notkistelee Gymnaestrada-voimistelufestarin yli 20 000 voimistelijaa ympäri maailman.

Pysy mukana vauhdissa!

Tarja, viestintäpäällikkö

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s