Medioista sosiaalisin

Meiltä Messukeskuksessa työskenteleviltä kysellään toisinaan, mitä ajattelemme Facebookin, Instagramin, Twitterin ja muiden sosiaalisten medioiden suuresta suosiosta. Pelkäämmekö kilpailua? Haluavatko ihmiset vielä tavata toisiaan livenä, kun netin kautta yhteydenpito on niin kätevää?

Rinta rottingilla voimme vastata näihin kyselyihin: ihmisten tarve kohdata toisiaan kasvokkain sekä haistaa, maistaa, tuntea ja kokea todellisia elämyksiä ei ole kadonnut mihinkään. Tästä osoituksena ovat muun muassa Messukeskuksen tapahtumien yli 1,1 miljoonaa kävijää, 10 000 näytteilleasettajaa ja lähes 100 tapahtumaa vuodessa.

Emme kuitenkaan hyljeksi virtuaalista sosiaalisuutta – päinvastoin. Suurimmalla osalla tapahtumistamme on omat Facebook-sivut, Messukeskus tykittää ajankohtaista asiaa Twitteriin ja YouTubesta löytyy kymmenittäin tapahtumista kuvattuja videoita.
Mediaympäristö kehittyy ja muuttuu koko ajan. Loistava esimerkki on bloggaamisen (ja blogien seuraamisen) yleistyminen. Suosiotaan ovat kasvattaneet erityisesti muoti-, kauneus- ja terveysblogit.

Viikonloppuna käynnistyvä I love me -kokonaisuutemme keskittyy juuri näihin aiheisiin. Niinpä päätimmekin lyödä hynttyyt yhteen alan bloggaajien kanssa. Etsimme kesän aikana sopivat blogit ja bloggaajat, ja virittelimme messuyhteistyön käyntiin elokuun lopulla bloggaajaillassa. Mukana oli yli 20 innostunutta tyyli-, kauneus- ja terveysbloggaajaa.

bloggaajat_101013Bloggaajat ovat tutustuneet ennakkoon näytteilleasettajiimme ja I love me -kokonaisuuden runsaaseen ohjelmaan. Yhteistyön myötä bloggaajat ovat löytäneet uusia yhteistyökumppaneita messuilla mukana olevista yrityksistä.

I love me -messuille bloggaajat tuovat uudentyyppistä ohjelmaa, kun kävijät pääsevät tapaamaan suosikkibloggaajiaan kasvokkain. Näin myös kaksi sosiaalista mediaa, messut ja blogit, paiskaavat kättä ja yhdistävät voimansa kiinnostavien elämysten tuottamisessa.

Nähdään messuilla!
Antti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s