Messukeskus on messukeskus – meistä se ei ollut uutinen

PohinapisteNimistömme jämäköittäminen oli osa syyskuussa lanseeratuista monista uudistuksistamme. Se oli uudistuksistamme pienin, mutta silti ylitti uutiskynnyksen ja sai osakseen asiaankuuluvaa naljailua sosiaalisessa mediassa. Messukeskuksesta kun tuli Messukeskus. 

Tottahan se on. Monien mielissä ja puheissa, katukylteissä ja kartoissa ja jopa ulkomaalaisten asiakkaidemme suussa me olemme Messukeskus. Miksi siis kikkailla, keksiä turhaan jotain uutta ja vaikeaa sinne, missä vanha toimii parhaiten? Ja toisaalta miksi pitää kiinni vanhoista rönsyistä? Päätimme siis yksinkertaistaa koko nimistöpaletin ja olla reilusti Messukeskus.

Omasta mielestämme se ei kyllä ollut oikeastaan uutinen lainkaan. Mutta esimerkiksi tämä on: Teimme 12 miljoonan euron remontin, joka myös toi monille töitä. Teimme sen ilman minkään valtakunnan tukia, kuten muutenkin toimimme – omalla kustannuksella. Teimme sen, jotta meidän asiakkaamme eli kävijät ja Suomea pystyssä pitävät yritykset saavat mahdollisimman paljon irti kohtaamisistaan täällä meillä.

Uutinen voisi olla myös se, kuinka kesän aikana syntyi Suomen suurimmalle anniskelualueelle viisi uutta ravintolaa. Täällä on yli 4500 asiakaspaikkaa, ja valintansa voi tehdä vaikkapa Fazer Cafén huumaavien tuoksujen, Wine Cornerin tunnelmoinnin tai Olut & Vurstin rempseän meiningin välillä. Wok & Currya on ylistetty jopa Helsingin parhaaksi aasialaiseksi ja Table tarjoaa yksinkertaisesti hyvää ruokaa. Väärää valintaa ei tarvitse pelätä.

Ja koska kohtaamiset ovat meidän juttumme, teimme logostamme maailman sosiaalisimman yritystunnuksen. Se syntyy ja kasvaa aivan kuten tapahtumat ja elämykset täällä Messukeskuksessa: ihmisten ja kohtaamisten energiasta. Oman osuutensa tunnukseen voi kuka tahansa käydä piirtämässä Messukeskuksessa.

Mutta parasta tässä kaikessa on asiakkaidemme ja oman henkilöstömme innostus. Se kertoo, että jotain on mennyt nappiin! Käy katsomassa ja kerro sinäkin mitä pidät.

Hauskaa syksyä!
Maria

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s