Messukeskuksessa maistuu Helsinki

TuomiokirkkoEnsimmäiset messut järjestettiin kesällä 1920 Helsingissä Johanneksen kirkon kentällä. Tapahtuma oli kuin mikäkin festari. Väkeä vieraili enemmän kuin koko silloisessa Helsingissä oli asukkaita!

Siitä se lähti, Helsingin tie tapahtumakaupungiksi. Nykyisin Helsingissä järjestetään joka vuosi yli 3000 tapahtumaa – se tekee melkein kymmenen allakkamerkintää per päivä.

Tuosta kesästä alkoi myös Helsingin ja Messukeskuksen tiivis liitto. Ei Helsinkiä ilman Messukeskusta eikä Messukeskusta ilman rakasta kotikaupunkiaan.

Juuri nyt olemme täpinöissämme, sillä meillä on iloinen uutinen kerrottavana. Elokuusta alkaen Helsinki näkyy ja kuuluu Messukeskuksessa entistä isommin. Helsinki nimittäin saa Messukeskukseen ikioman nimikkokahvilansa!

Helsinki Café löytyy Messukeskuksen Galleriasta, uudistuvan ravintolamaailmamme ytimestä. Kotoisa kahvila on kaikille Messukeskuksen vieraille avoin näyteikkuna pääkaupungin sykkeeseen. Kahvin ja herkkujen särpimenä saa tuoreet menovinkit, esitteet, kartat ja aina ajantasaisen Visithelsinki.fi -palvelun tabletilla selattavakseen.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan, Messukeskuksessa maistuu nyt Helsinki!

Tarja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s