Bloggaajat ovat nykypäivän sanansaattajia

Bloggajia I love me -messuilla

Bloggajia I love me -messujen Bloggers’ Loungessa.

Tämän päivän leirinuotioita viritellään monenlaisissa sosiaalisen median kanavissa. Viimeisen vuoden aikana vahvimmin esiinmarssia ovat tehneet bloggaajat, eli nykypäivän tarinankertojat. Bloggaajan ja lukijan ainutlaatuinen suhde perustuu luottamukseen siitä, että kirjoittajan tarinat ja mielipiteet ovat aitoja. 

Messuilla sosiaalisuus muuttuu konkreettiseksi, kun bloggaajat ja lukijat kohtaavat kasvokkain. Sen jälkeen bloggaaja on lukijalle vielä astetta tutumpi ja luotettavampi tietolähde. Viime syksynä I love me -tapahtumassa ja Kirjamessuilla bloggaajat nähtiin myös esiintyjävieraina tapahtumien ohjelmissa.

Näytteilleasettajille bloggaajien kohtaaminen messuilla on sananmukaisesti tuhannen taalan paikka, sillä suositut blogit saavat aikaan ilmiöitä, joiden vaikutukset näkyvät myös kaupoissa. Toivomme siis näytteilleasettajien ja bloggaajien löytävän toisensa messuilla ja solmivan kumppanuuksia, joista molemmat osapuolet hyötyvät.

Meille bloggaajat ovat tärkeä kävijäkohderyhmä, jota haluamme palvella jatkossa yhä paremmin sekä ennen tapahtumaa että messujen aikana. Bloggaajille messut on mahtava paikka kerätä juttuideoita varastoon!

Riikka, tiedottaja

Jätä kommentti